Fredag... Och vecka två snart slut:(

Ja nu e snart andra semesterveckan oxå slut... Aja... Två härliga kvar *ler*

Igår lunchade jag med Veronica... Så glamouröst som Sibylla vid Bulltofta *hehe* Sen gick jag iväg och fixade Tinas present =) Kalas hemma hos IngBritt på eftermiddagen... Sen stack vi till "Golden Horse" tror jag Kinarestaurangen hette. Mums... Tyvärr har jag ätit dåligt tre dagar i sträck nu och det märktes igår... :S Huvudvärk så det stod härliga till... Men men... Såg "Rånarna". Lite annorlunda att se Persbrandt så :S Men han gjorde det bra=)

Idag blir det lite lunch istan... Träffa Henke och Majsan förhoppningsvis... sen iväg och handla till festen i morgon..=)



Puss puss på er=)

Tack alla mina underbaringar

För att ni gjorde min dag så speciell=)

Den började ju med isträning och på vägen in får jag ett kort av Daniel med familj som hrm... Ja han tyckte var passande;)
 
När vi kom fram fick jag resten av presenten... *hehe* Glömde dock ta foto på det för jag blev lite stressad innan jag skulle iväg;) Men men kan ju berätta... Fick en !dregelspann" så nu fattas bara fästena ;). I spannen låg det en ursöt nalle som spelar säckpipa, och är klädd i kilt=). Det fanns även en dvd box med alla High ´School musical filmerna=), en tavla där det stod "I would give up chocolate, but I´m no quitter". Oh vad det stämmer :P:P *skratt*. Fick även ett presentkort på akademibokhandeln av min babe=) Gissa vad jag ska handla för det :P:P

Inne på isstadion blev det massa fotande, men tyvärr fick jag bara några som blev bra... Daniel däremot...;) Ojoj... F´låt Danne, men jag måste visa alla vilken mästerfotograf du e;)



Han ser taggad ut tycker jag;) Välkommen him igen Patrik :D

 Staal som hade fel tröja på sig... :S Vi blev inte riktigt kloka på vad han menade dock *skratt* Tror det var märket på bröstet han menade;) Var itne Redhawks loggan *hehe*

Sen kom jag hem... Gick på McD och åt... Hem till daniel... Få bilderna på skiva oc htittade på alla hans foton från Skottlandsresan=) Guuuud vad mysigt det verkar där=).

Hem och paqcka och så säger Tina till mig:"Jag har en överraskning åt dig så var klar när jag kommer...." Ooooookej tänkte jag.... Fallskärmshoppnin, paintball, blinddate.... Hmmm... Vad e nu detta??? Iaf... Hon kopmmer och hämtar mig tillsammans med Marina ochMorgan. Vi åker hem till henne, och då står Peter, Anna och Lina utan för... Och hon har ordnat med ett ltiet kalas åt mig... Gissa om denna tösen blev lite rörd.... Tack hjärtat för att du gjorde min dag underbar=) Fick fler presenter och vi pratade massa goja ett tag... Gästerna åkte och Tina och jag handlade och sen åt vi... Hmmm... Samma ställe som tidigare *hehe*

Senare blev det en sväng hem till Ing-Britt och åt upp det sista av tårtan som Tina så gulligt gjort!

Återigen... Tack för en underbar dag!! Älskar er alla!!

Puss puss

Födelsedag

Ja, då var det dags... Grattis till mig eller något *ler* 30+++ nånting=) *hehe*

Och så e det dags att ge sig in till Malmö isstadion för att se grabbarna gå på is... Visserligen har de väl tjuvtränat lite men det e första officiella idag=)

Ha en underbar dag för det tänker jag ha!

Puss kram

Isträning imorgon

Så sjukt skönt att få gå in i en ishall igen... Missförstå mig inte för jag älskar sommaren, men det ultimata hade varit om man kunde kombinera den med ishockey... Hockey e ju min stora passion *ler* Och imorgon e det då dags för isträning... Sååååååååå nice... Få se grabbarna igen... Jag har längtat... Fast jag många gånger sagt att nej jag ska inte gå mer, så nog fan står man där när det e dags.... Det e som en drog... Det drar och sliter i en och man blir rastlös... Abstinens har man väl haft sen i april nångång... *hehe*

Men allvarligt talat känns det positivt för mig den här säsongen och det tror jag inte jag varit med om sen vi gick upp till Elitserien 2006... :O Så något måste ju vara på gång *ler*

Grattis till Rikard som fyller år idag förresten... Hoppas nu ERika pysslar om sin pappa... *hehe* Och att hon pysslar om sin mamma lite extra imorgon ;)

Nej dags att göra vid sig, för runt 11 kommer Maja och barnen hit... Men de får ta röran;)

Kramelikram!!!

Halvdassig.

Oj vilken rubrik, men det e faktiskt så jag känner mig i dag :S Lite sliten lite trött lite blä på allt...

Ska snart in och vila igen.... Ont i huvudet har jag haft sen igår från och till, men nu känns det mest... Blä...

Tror jag börjar känna mig stressad inför onsdag oxå :S Måste handla lite... Måste packa... Osv... Och imorgon e det tvättdag... Baaaaaah.... Stress stress stress *hehe*

Aja jag brukar hinna, men tänkte faktiskt vara ute i god tid den här gången, men tji fick jag *hehe*

Nej dags att göra kaffe så huvudvärken kanske går över.... Sen mysa en stund med Erika innan jag måste handla...Ska hinna baka idag oxå :S När dåååååååå?????

Kram kram

Sheybab... *hehe*

Ja så fick vi skåningar oss en känga oxå... Haha... Jag säger då kebab med K:P Men det finns säkert folk som säger såhär *Hehe* Men man jiddrar inte med kebab *Hehe*

"Lukta på fisen dansen"

Jag höll på att dö av skratt när jag såg den här... Störtskön kille... Shan Atci...

Ont i huvudet...

Ja idag känns inte som någon bra dag hittills:( Iaf inte rent fysiskt... Huvudvärk, torr i munnen, frusen osv:(  Men men... Det går väl över... Och ja Tina jag dricker mycket för att få bort det=)

Grattis till moster Tina förresten;) Vilken bjässe till tös *ler*. Hoppas allt löser sig...

Grattis till kusin Lotta som fyller... X antal år idag(E faktiskt inte riktigt säker på hur mycket *hehe*) och grattis till min tös Caroline som blir 20 idag=) Många födelsedagar nu känns det som... Rikard fyller år på tisdag.... Jag på onsdag och Tina på torsdag=) Oj juli månad e tuff;)

Men nu ska jag nog ta och fortsätta fixa med Anitas dator... Om huvudet pallar:( Den ena av hennes datorer hade förresten windows 98 så jag fick behålla den ett tag=) Äntligen kan jag få öppnat alla mina gamla berättelser;)

Kram kram på er alla

4 dagar kvar

Tills jag fyller år och tills det e dags för isträning=) Ska bli så nice att se grabbarna igen... Även de nya... Och nygamla;) Jag e väl själv lite mest spänd på att se två av hemvändarna) Det ska bli intressant *ler*

Nu e det iaf dags att göra vid sig oc hsen iväg till Anna och Ewe... sOm sagt... Trög i starten idag *HehE*

Kram kram

Lite stress...

Men men, det var jag själv som sad det *ler* Jag själv som erbjöd mig... Men att få tummarna loss det e lite svårare;) MEn men... Tar det ikväll... Ska försöka få tag i Anders så han kan hjälpa mig... Han e ju en riktig hejare på allt vad datorer heter=)

Så kanske Anita kan få hem en lite snabbare dator iaf:)

Idag bär det av för att passa Mojje... Sen hela kvällen får jag välförsöka sitta och pula med datorn... Får låna Erikas tangentbord och mus, fast den är helt kass :S Aja det löser sig nog *ler*

Nej lite frulle och börja koppla ihop datorn kanske... *suck* Dagen känns hyfsat trög...

Kramelikram

Snart första semesterveckan över...

Fasen vad fort det går... :(  Men men... Hunnit med att vila upp mig ordentligt iaf:)

Ska snart iväg med mamma och Milla för att panta lite flaskor... Blir väl en hel del kan jag tänka mig:) Gissar på 150 kronor nånting... Aja... Bättre än inget ;)

Idag kommer lilltösen hem=) Så skönt... Hon har ju varit i Helsingborg hos Johanna ett tag nu.. .eller tja sen i tisdags... Men jisses vad det känns länge *snyft*

Hade ju besök igår av Isabella och Tomas.. .Vilka trevliga människor *leR* Helt underbara... För att inte tala om deras lilla golvmopp till hund *hehe* Olivia=)

Nu försöker jag få lite struket här för det börjar verkligen svämma över... Sååååååååååå himla trist....

Men men lite kaffe nu och sen på strykningen igen... Blir nog bara såna här sporadiska inlägg nu ett tag *hehE* händer ju itne så mycket nu under semestern;) Men ska försöka skriva ett om dagen iaf...

Kramelikram



Torsdag i dag då...

Satt och tittade på You tube igår och blev väldigt väldigt notalgisk *hehe* Vilka kläder människor hade på den tiden :P Man blir nästan mörkrädd när man ser Lena Phs hår och Lotta Engbergs barfotadans *hehe* Men kult e det;)

Idag blir det massa städande och sen iväg och handla... Ska ju ha gäster sen ju;) Kan bli spännande :D Alltid skoj med nytt folk:)

Men stryka, städa och handla ska hinnas med först *blä*

Men men förs blir det lite facebook nördande :P FArmville där e ett måste bara så ni vet;) Och alla ni som fått inbjudan från fashion wars av mig... Snälla snälla snälla bekräfta dem ;)

Kraaaaam

Nyss uppstigen

Och vilken skum dröm jag har aft i natt...

Det började med att jag skulle gå till läkaren för att de skulle kolla på mitt onda ben. Det slutade med att jag blev inlagd och opererad dels för benet dels för en polyp... Jag kom dit och blev anvisad en säng.... De kollade benet och sa att det här opererar vi och jag klädde på mig för att gå hem men läkaren blev jättearg. Han sa att jag skulle dricka en sorts medicin, så kom jag att somna nart och skulle inte känna så mycket.

Mamma, mormor och Milla kom upp på sjukhuset. Av någon konstig anledning jobbade pappa där. Jag som e livrädd för läkare och sprutor fick panik när en sköterska kom och sa att jag skulle bestämma vilket ben jag ville ha bedövningssprutan i. Jag grät och hon gav mig den där medicinen jag skulle dricka. det tog en stund, men sen helt plötsligt var operationen färdig och jag hade vaknat från narkos och allt. Pappa kom in med en bricka med lite smärtstillande och lite att äta. Jag hade inte det minsta ont och det blödde bara lite från näsan.

Ah den var helkonstig och jag minns alla detajer, men det e svårt att få ner och säkert inte så intressant att läsa *hehe*

Skrev den mest för min egen skull *ler* Så kommer jag ihåg någorlunda;)

Idag ska jag åka till Anita i Eslön =) Kan bli skoj... Inte träffat henne på läääääääääääääääääänge :(. Ska se om jag kan göra något åt hennes dator som tydligen slöta till sig ;)

Nej jag känner att det ngo blir lite vila till trots allt!

Vad händer annars hos er då?

Kramen

Tänker tillbaka

Nu i semestetider kan ja inte låta bli att tänka tillbaka på hur det var när man var barn... *ler* Vilka minnen man har från somrarna då.... Det var full rulle, fast man inte gjorde något alls... Men då var man ue från morgon till kväll... Och oftast hade jag och mina kompisar bara en filt med oss... Sen ibland tog vi ut barbiedockorna eller dockorna och byggde kojor på rutschkanorna och lekte diverse lekar... Lånade filtar hos mormor och morfar...  Och bara lekte... Undrar om det finns hos dagens ungdomar? Jag tror det knappast för idag slutar ju barnen leka när de e 5-6 år och den tiden jag pratar om då var jag faktiskt närmare tio och mina kompisar några år äldre....

Att bara ta ut en filt och lägga sig på gräsmattan för att läsa var oxå ett måste på somrarna.... Och framåt kvällen så var det Burken och andra kurragömmalekar som gällde...

"Högtryck" var det på 92,8 och det programmet älskade jag verkligen! Underbart med "min" musik från morgon till kväll... De höll oftast på i 4 veckor från midsommar och lite framåt... Sen när de slutat så kändes det som om sommarlovet var över:( Men jisses.... De hade aktiviteter som hette duga... STandvolleyboll turneringar, "Hitta sändarpersonalen"- tävlingar och så vidare och så vidare....Kul var det iaf... Och det e något jag saknar i dagens läge oxå.... Finns ju inte några såna aktiviteter för dagens ungdomar.... Å andra sidan kanske inte ungdomarna e intresserade på samma sätt som förr, då det numera tydligen bara e datorn som gäller.... Men man kunde ju provat.... Hmmm.... Kanske värt ett försök *hehe*

I eftermiddag ska jag ner till mamma och ha lite genomgång om hur man lägger in bilder på datorn och hur man lägger upp dem på bilddagboken... Kan bli spännande:P

Men först måste jag städa lite... Och så kommer Anki hit för att titta på mina loppisgrejer.... Så full rulle hela tiden;)

Dags att dricka morgonens första kopp kaffe :) Ha en underbar dag och ett stoooooooooooooooooort GRATTIS TILL LENA SOM FYLLER ÅR IDAG!!!!! Stor kram till dig gumman!!!

SEMESTER!!!!

Inte riktigt fattat det ännu, men nu har jag faktiskt ledigt i fyra veckor framåt...

Hade dock behövt minst 8 efter den här terminen men lite e bättre än inget;)

Idag e det städa som gäller hela långa dagen... Har ju inte orkta göra ett skit på hela den här veckan med tanke på hur det varit... Så nu blir det ttill att röja, men konstigt nog ser jag framemot det :S

Skulle åkt till Faster Anita i morgon men det blev inte av... Aja kommer väl fler tåg...:( Lite synd bara då jag verkligen sett framemot det...

Var och gratulerade mamma igår och det blev många skratt... *hehe* Men sen började det regna och åska och jag fick skjuts av Carro hem... Idag regnar det oxå, men det spelar mindre roll då man ska vara hemma hela dagen... Det fina vädret får gärna börja på måndag=)

En trevlig resa önskar jag Daniel med familj=) De sticker till Skottland idag och det innebär 9-10 dagar utan våra tre timmars samtal... Hur fasen ska det gå???? *Hehe*

Nä dags att börja städa=)

Kram kram

Uppdatering: Såg att tangentbordet bråkat igen och det var massa stavfel... Rättat till dem nu :)

Och Tina!!! Ofcourse I can;) Puss på dig!

7,5 timmar kvar...

Men vem räknar???? *hehe*

Veckan som gått har varit rolig, jobbig, intensiv, kaosartad osv... Men men... Nu e jag inne på slutspurten... Sååååååå skönt *ler*. När jag går hem idag så har jag semester :D Ofattbart... *ler* Men oh så efterlängtat *hehe*

Och ikväll ska jagner till min älskade mamma som fyller år :D. Puss på dig!!!!!

Nej in i duschen ska jag nu och sen iväg...

Kram kram

21 timmar och en kvart!!!

Så lång tid e det kvar tills jag har semester=) Ska bli så himla skönt *ler*. Den här veckan känns så grymt seg... Har hänt en massa...:( Men men... Semester som sagt och då ska jag bara ta det lugnt **ler*

Slutar 13 idag oc hdå ska jag direkt ner till stan med lillbebis för att aktivera hennes kort... Hon fick ju sin lön igår och 3900 för tre veckors jobb e inte helt fy skam=) Känns nog skönt för henne att ha tjänat sina egna pengar... Ska försöka få henne att ta andra jobb oxå så hon börjar tjäna egna pengar... Aldrig fel...

Nej dags att göra vid sig... får se om jag orkar skriva mer i eftermiddag när jag kommer hem... Har varit sjukt trött alla dagar den här veckan...Så semestern e grymmt välkommen!!

Kram kram

Stocksovande

Ja jo eller något sånt *hehe* Sov typ tio timmar eller något igår... La på luren med Daniel lite över 22 och sov fram till 6 plus att jag sov i soffan ett par timmar oxå... Behövdes dock *ler*, för jag känner mig som en helt ny människa nu nästan=)

Ska snart hoppa in i duschen så jag kan komma iväg... Vill ha semeser, men med idag e det bara 4 arbetsdagar kvar =). Sen väntar 4 härliga veckor *ler*

På min semester har jag tänkt att jag ska:
*Städa
*Sortera överall
*Ha Loppis
*Åka till Göteborg
*Göra Skånerunda med min babe
*Ha kalas
*Gå på isträning
*Läsa ut minst tre böcker
*Ha picknick med Lina och Kira
*Umgås med Tina
*Virka
*Sova länge

Tja kan nog fylla på listan men så ser den ut nu iaf... Dvs inte mycket alls=)

Nej duschen nästa

Kram kram

Sista veckan...

Innan semestern... Och den kunde absolut börjat bättre:( Fick ett sms igår och M berättar att hon e sjuk :S Så nu blir det till att jobba över iaf idag... Och vi har inte en några barn från vår förskola... Kan bli spännande att se hur barnen reagerar med en helt ny fröken... Aja det går säkert bra *ler* Lite typiskt bara...

Har sovit fyra timmar i natt... Dock inte i sträck :S Vaknade halv två efter att ha sovit två timmar cirka. Somnade om efter en kvart och sov till nu fyra...

Oh om en veckan... Fasen vad nice=) Har bestämt att den första dagen ska jag stänga av allt och bara sova tills jag vaknar av mig själv=) Men känner jag mig själv rätt så vaknar jag runt 8 eller 9... Men men vad gör det, för då har ajg SEMESTER!!!!!

Ny soffan e på plats och detblev riktigt snyggt om jag får säga det själv:) Ser lite... VAd ska man säga... Stilrent ut=)

Nej nu e det dags att göra vid sig så jag kan komma iväg vid halv sex:( Ha en underbar dag allihop

Stora kramar från en något trött Therese

Twilight...

Okej... Så har jag då sällat mig till skaran som e fast i Twilight träsket... *hehe* Jag blev totalt frälst i konceptet vampyr/människa.... Men jag e inte som andra helfrälst i Edward utan blev totally hooked på James;) Oh bad guy... Helt osnygg men jäklar... I verkligheten och i kort hår... God damn!!!!

Tvåan nu tack!!!!!! Och här e det en som ska köpa alla böckerna och det typ med det samma *Hehe*

Tillägg den 12/7: Glömde ju betygsätta den och det blir 4½ av 5... En halva för att början var ganska trög... Och Bella verkade riktigt nojjig över ingenting... Men det gick över sen=)

DaVinci-Koden av Dan Brown

Har precis läst ut den och jag ska vara ärlig och säga att den tillsist fick mig att gråta... Det hade jag verkligen inte väntat mig... Boken i sig e väldigt tung och det e många beskrivningar av platser som man kanaske behöver ha besökt för att kunna ta till sig, men i det stora hela e det en bra och läsvärd bok... MEN... Jag lånade den i inbunden form och orkade inte ens fem kapitel.... Fick inget sammanhang alls, men i somras bestämde jag mig för att ge den en chans till co hbeställde den i pocketform, tillsammans med Änglar och demoner (av samma författare, som jag nu måste börja läsa). Blev dock inte färdig till att börja med den förrän morfar blev jättesjuk och vi satt och vakade. Men då helt plötsligt gick det fort att läsa. Sen har den legat i dvala över vinter/vår och den senaste veckan har jag mer eller mindre sträckläst den. Spännande och lite läskig på sina håll, men jag har blivit väldigt spänd på att se Tempel Church i London och gå en promenad i Westminister Abbey...=) Kan även tänka mig ett besök på Louvren...

Men jag har blivit mer intresserad och nyfiken på vad historikerna säger om Graal. Har inte haft en aning om vad det är och har väl fortfarande inte, men det låter spännande och stort på något vis...

Och vilken resa Sophie Neuve och Robert Langdon gör på bara någon dag... lla ni som e intresserade av Chiffer och gåtor måste läsa den här... Jag ska erkänna att jag fuskade lite och gick händelserna i förväg, men i gengäld fick jag förståelse för vad som hände tidigare i boken... Hade jag inte gjort det hade jag nog varit tvungen att läsa om den både en och två gånger....

Betyg: 4 av 5

Den e hyfsat svår att förstå på sina ställen och det e lite vanskligt att få grepp om vem som är vem i början men tillsist fick iaf jag kläm på det... Helt klart läsvärd!

Nu börjar det....

Nedräkningen på allvar=) Om en vecka har jag semester!!!!! Och skönt ska det bli *jublar* Behöver det verkligen!!! Jag älskar verkligen mitt jobb, inget snack om saken, men just nu e det tungt... Hela jag känns tyngre än vanligt... Och då e det illa... Men men om en vecka som sagt=) Tror bestämt att jag ligger och sover vid den här tiden då :D Har bestämt att jag ska ner på stan och fira på fredag.... *hihi*

Idag blir det mest till att ta det lugnt faktiskt... Ska stryka lite... Sen se till att komma iväg och handla lite ost så man kan njuta av tomatmaremladen mormor gjort på "rätt sätt" *hihi*. Ja jag vet att det inte låter som någon höjdare... Tomatmarmelad, men enligt mig e det verkigen en höjdare=) I love it!!!!!

Ska vara riktigt ärlig och säga att jag saknar hockeyn enormt just nu... Ja jag vet jag var velig i våras, men abstinensen har börjat sätta sina klor i mig nu *hehe* Längtar till den 29e men ännu mer till då serien drar igång... Men har fortfarande inte ens fått ett inbetalningskort för årskortet och då e det en månad sen jag beställde :S Får ringa och höra hur det går...

Blir inget Liseberg när vi e i Götet mest troligt=) Kan var skoj att prova på annat oxå *leR* Och vi e ju väldigt nyfikna på Skansen Kronan, Skansen Lejonet och så Fästningen då såklart=) Den ser jag framemot att besöka igen... Har varit inne och läst massa om Kronan och Lejonet så nu ska det bli intressant att se dem i verkligheten... Och foto blir det såklart=)

Nej nu e det dags att äta lite känner jag... Magen skriker på mig :S Kaffe och fil med en macka till... =) Så ser frukosten ut idag... Vad ska ni alla hitta på annars då???

Krameli kram kram

Nyss pratat...

Med Ingrid... Usch stackaren... :S. Inget roligt alls ju... Saknar henne massor *suck* Det e inte riktigt sig likt utan henne på jobb faktiskt...

Aja... Nu e det en vecka kvar till semestern... =) Så nice... Börjar halv elva idag så jag hade tänkt städa lite snart... Ska göra vid mig först bara... HOppa in i duschen och lite så... En kopp kaffe får jag nog offra på mig oxå;)

Blåser som fasen gör det oxå idag... skoj... NOT! Nu saknar jag värmen *gråter*

Längtar till det e dags att åka till Göteborg *leR* Ska bli så skönt att komma hemifrån några dagar... Inte länge men iaf... Skönt att se något annat.... Och som sagt, ju mer jag tittar på bilder från Skansen kronan ju mer sugen blir jag... Vägen upp kan ju bli en liten utmaning *hehe* Har sett bilder på trappan... Jisses *skratt* Man lär vara död efteråt :P Men som sagt... Upp dit och fota.... Och kolla utsikten.... Det bara måste jag=) Lääääääääängtar.... Längtar även efter att få göra ett nytt besök på Älvsborgs fästning=) Blev mitt lilla smultronställe eller vad man ska kalla det.... =) Blir nog en sväng till Skansen lejonet oxå om vi hittar dit... Det ska vara besvärligt att hitta en väg som leder dit vad jag förstått... E väl meningen att skansarna ska vara svåra att nå ;)

Jag e väldigt glad att ajg avslutade en sak... Visst känns det tungt det gör  det men det var nog det bästa för mig. Vissa personer vill helt enkelt inte lyssna och kör sitt eget race oavsett vad... Bara de får höras och synas och vara i centrum... Och jag känner att jag inte ritkigt behöver såna människor i mitt liv just nu... Det e helt okej att tycka synd om sig själv ibland... men itne alltid och aldrig kunna se att andra mår dåligt... Det e INTE okej...

Nej duschen nästa:)

Kram kram

Första gången...

På ett par veckor som man vaknar och inte e genomsvettig... Hyfsat skönt... =) Men jag vill ändå ha värme... dock kan det gärna regna och så under nätterna...=)

Satt och kollade lite bilder på Skansen kronan på nätet igår och jag blir mer och mer fascinerad av den känner jag=) Ska bli skoj att kolla den... Om jag nu vågar... Jag som har viss fobi mot höga byggnader. Men jag SKA våga känner jag...=) Och vågar jag fästningen så nog fasen ska jag våga Kronan... Det ska bli riktigt spännande att hitta vägen upp tycker jag=) Finns ju tre stycken :D

Usch, dagen igår slutade inte så bra som man kan önska... *suck* Var på ett sjuhelsikes humör... Men men känns lite bättre nu iaf...

Vissa människor kan inte ha mycket till liv... Det e bara att konstatera... *hehe* Men orka hålla på och irritera sig för småsaker..... Som om livet inte e fullt av besvikelser och irritationmoment nog... Ett par minuter vad är det i det stora hela????? Herreguuuuuuuuud!!! Haha och jag insåg just att jag inte heller har något liv som orkar bemöda mig med att skriva om detta något patetiska... *skratt* Aja... Det e morgon... Jag e trött, irriterad och lite less på allt så jag ursäktar mig med det...

Nä nu e det dags att gå till jobb och ta emot alla godingar som kommer idag:) Hade ju utflykt igår och det var helt underbart... Jag var tom i vattnet :D Sådär lite lagom kallt men inte så man storfrös iaf...=)

Ska upp till pappao ch Anne ikväll och kolla en soffa=)

Ha det bäst ni alla...

Kramelikram

Tandläkardags

Shit vad svårt det var att kommau pp idag... det spänner över bihålorna och jag kännerm ig lite halvkass... :S kan vara nu på morgonen bara... Vilket jag helt klart hoppas på.

Annars känner ajg mig lite piggare jämfört med igår. E inte lika depp på allt.

Nej hittar inget att skriva om, så jag tar och hoppar in i duschen så jag kommer iväg=)

Tjingeling och ha en riktigt fin dag allihop=)

Kram kram

Har egentligen ingenting att skriva om =)

Men gör det ändå *ler*

Har precis sorterat ut lite garn åt barnen... de har ju blivit tokiga i att göra garnbollar=) Och jag har blivit alldeles nostalgisk och gör en jag med =)

Utflykt imorgon... Men då vill jag absolut inte ha de här molnen:( Ser ut att kunna bli åska närsomhelst...

E lite nedstämd över hela mig idag:( Inget e okej tycker jag... allt e bara hemskt... Och nej Daniel... det kvittar vad du säger;)

Lite halvt uttråkad och rastlös oxå... Ska nog ta och prova ett nytt spel igen *ler brett* Sen blir det nog sängen, för Erika ska ju till tandläkaren imorgon klockan 7.20 :S Jippi!!! NOT!!!

Kram kram

Stängning...

Den första utav tre den här veckan *hehe* Aja jag överlever nog=) Sen e det bara en veck kvar innan SEMESTER!!!!! Välbehövd kan jag känna *ler*

Fick tag i ny kabel till kameran så nu fungerar det igen =) Fick lagt in alla bilderna från Alcazar och kameran tar helt okej bilder=) Nu e nästa stora event den 29e juli gissar jag *ler* Sen Göteborg och Arvingarna i augusti *ler stort* Synd du inte kunde följa med Tina:(:( Anna kommer väl eventuellt ner och kanske även Peter och Anna C. (Många Anna nu för tiden *Hehe*)

Har lägenheten för mig själv tills på torsdag... Så jag tänkte städa iordning helt här idag eller imorgon...

Nej dags för en dusch och lite breakfast... *ler*

Ha en underbar dag

Kramelikram

Alcazar

Jisses vilket drag =) Skoj var det även om tekniken strulade lite... Och nu strular tekniken här hemma oxå... :S Sladden till kameran fick sig en dusch av det utspillda kaffet tydligen så nu funkar inte den ordentligt... Får ner och handla en ny sen... Vill ju ha in alla bilderna=) För bilder blev det ja jisses... Och varmt var det *pust* Och idag e det rent oliddligt... :S Men det ser ut som om det drar ihop sig till lite regn... Jag hoppas faktiskt på det... Man kan knappt andas så fuktigt det e i luften...

Tvättar idag ju... *suck*

Fick ett samtal i gårkväll... *hehe* Blev lite ställd :S Men vad skulle jag göra???*ler* Vi får väl ta det sen ;)

Jag har väldigt svårt för att säga ifrån till folk och när jag väl gör det brukar det ha gått så långt att det inte går att reparera... Det har ju hänt nu nyligen och även om det e trist, så tror jag det e det bästa för mig... Många som har sagt till mig att de inte förstår hur jag har orkat ens försöka vara vän hela den här tiden.... Nu med facit i hand så förstår inte jag det heller... Man kan inte bara ge och ge hela tiden... Ibland måste man få något tillbaka... det e nog hög tid att jag börjar tänka på mig själv och vad som e bäst för mig istället för att försöka göra gott för alla andra... Säger inte att jag inte får något tillbaka för det får jag i de flesta fall... Har de bästa vännerna man kan ha... Men just såna här vänskapsförhållanden måste jag nog avsluta tidigare än vad jag gjorde med det här... För min del känns det som om mycket e vunnet även om jag beklagar att det blev såhär... Men ovänner anser jag inte att vi är... Bara inte vänner längre... Vad är skillnaden kanske någon undrar... Jo för mig e ovän någon man önskar olycka och inte tycker om alls... En man inte e vän med längre e någon man bryr sig om och önskar lycka till men man kan av vissa anledningar inte vara vänner längre... I det här fallet för att det sögs för mycket energi och ork från mig... Men jag avskyr inte människan absolut inte...

Nej nu e det dags att plocka ihop nästa omgång till tvättkällaren... Och det ser ut som om det e regn på gång!!!!! *wow*

Ha en underbar söndag mina vänner! 

Kram kram 


EMD!!!

Ja så har man då varit fjortis igen *Hehe* Men herregud vad snygg Erik e!!! Och vilket charmtroll Danny e.... *suktar* Ställer sig mitt framför kameran och poserar men tror ni kameran vill funka??? Näääääääääää.... Fan oxå.... *Hehe* Men men fick väl lite över hundra bilder ändå;)

Idag händer inte mycket... Eller jo... Ska ner till stan för att hjälpa min babe med en grej.... Sen ska jag till mamma... Och ikväll ska jag ner och se Alcazar:)

Lyckades precis med konststycket att stöta till en hel kopp kaffe som stod vid datorn, så nu e det absolut förbud mot drycker vid datorn :S

Förbannar mig själv lite för att jag e feg... Men men... Det kommer förhoppningsvis fler gånger... Som sagt.. skynda långsamt var det...

Vissa människor går mig på nerverna numera... Att det ska ta en massa år innan de fattar... *suck* Hade jag velat hade jag nog sagt ifrån för typ... Hmmm... två år sen eller något sånt... Har inte varit med om det här sen jag "dejtade" honom i Gbg.... Han fattade inte heller vad jag sa och tog verkligen inte ett nej... Sånt skrämmer mig och får mig att må dåligt så nu känns det hyfsat bra....Jag kan köpa att man har känslor för en person i flera år... Men... Men lägger ner verksamheten efter att ha fått nej ett antal gånger.... Men men alla tänker väl inte så....

Nej dags för frukost... Ha en underbar dag i solen mina vänner!

Kram kram

       

Jaha...

Ja så var det då fredag igen *ler* Bara 11 arbetsdagar kvar... Tjoho!!!!!*hehe*

Det e ju fan att man ska vara så himla trög och feg :S Men men det kommer väl fler chanser hoppas jag... Kan kanske bli något bra om man har tur. Skynda långsamt heter det väl?

Sa upp bekantskapen med en person igår och visst e det trist, men samtidigt tänker jag inte ta vad som helst, utan nu e det bra... Man kan itne hålla på och älta samma sak om och om i flera år...Jag ska inte behöva försvara allt jag gör och så vidare... Så nu e jag förvisso en vän fattigare, men förhoppningsvis kommer orken och glädjen tillbaka...

Ikväll bär det av ner till Hamnfesten för att se de tre snyggingarna i EMD;) Min älskade babe kommer oxå ner för att göra mig sällskap :D Ska eventuellt sova hos mamma oxå men har inte riktigt bestämt mig... Annars kilar jag ner till dom i morgon bitti:)

Som sagt så e jag grymt trött på folk som tar för givet att alla andra ska hjälpa och ge stöd och alltid finnas där, men behöver man själv det så e svaret "Okej... Sånt som händer" Ja men tack... straffa alla som finns idag för något som hände för X antal år sen... Moget? Nej inte om du frågar mig... Utan tvärtom så visar det på en omognad som inte e av denna värld...

Nej Therese, nu ska du inte reta upp dig =) Ut och ät frukost vet ja=)

Ha en underbar dag!

Kraaaaaaaaaaaaam