Konsert:)

Jo visst var det en underbar upplevelse.... Guuuuud... Vilka gudar och pojkarna hade ju blivit män... Snygga såna dessutom... Kvällen var helt fantastisk... Man skrek med i alla låtar... Tom Bsb... Höjdpunkten var när Jordan sjöng I´ll be loving you forever och när hela megagruppen joinade i "Don´t turn out the lights" Wonderful.... Tänkte ge mig på att lägga upp lite av bilderna senare... Men nu ssitter jag på Centralen... Tänkte spana in lite folk innan det e dags för skolan...

Puss kram

Nu är det nära :D:D:D:D

Ja imorgon e den här... Dagen jag drömt om sen jag var 14... Jag ska äntligen på konsert med Nkotb:D I kombination med Backstreet boys då... *ler* Ska bli så jäkla kul... Jag ,Tessan, Lissie och Ingela:D Ingela var det väl mest Tessan och Lissie som höll ihop med under eran men hon e en underbar tjej och det ska bli så myspys at få spendera hela helgen med dessa underbara tjejer.


Imorgon 19.30 så finns det en snart 35-årig tjej som kommer skrika lungorna ur sig... *Hehe* Längtar som fasen!!
Lite moln på min himmel finns dock... LAdy ä tillbaka och jag e så himla besviken... Men men... Stackars min bebis iaf... OCh så fick jagröda veckan igår... Man får väl stå ut för inget ska få skugga morgondagen!!
Tog fram min låda med Nkotb saker går... Jisses säger jag bara... *fniss*

Nä nu ska jag ta en kopp kaffe och spela klart Castleville. Sen blir det sortering av tvätt ut med Ladster och packa packa packa:)

Puss kram på er

Gratis är bäst... Hoppas jag:)

Ja då ska jag göra något jag inte trodde jag skulle göra igen... *hehe*. Nämligen reklam för en sajt. Men den här sajten är lite annorlunda. Nu har jag inte samlat så mycket poäng ännu men hoppas kunna gå på bio så småningom=). Så om du inte provat sajten tidigare så röstar jag på att du gör det NU!!!
Det finns massor av gratis produkter och annat man tjänar poäng på. Så vänta inte utan bli medlem och spara ihop till biobiljetter, tidningsprenumerationer mm... Och precis som rubriken säger så är allt GRATIS=). Kan ju inte bli bättre eller hur:D
Ha en underbar söndag mina vänner!! Puss kram