Ytterligare en rejtning

Gårdagens besök var ingen hit!!!! Blä!
 
 
McDonald's
 
De verkade för det första underbemannade då det var lååååååånga köer, en eller ingen kassa öppen, personal som försvann emellanåt och i princip ingen som blev serverad under den tiden vi stod där. Det tog nästan 20 minuter(!!!!!!) för att få två cheeseburgare och ett McChicken och co meal... Det var smutsigt på golvet och överallt stod det sopor... Det var sopberg framför sopsorteringen det var brickor och halvätna hamburgare överallt på borden... Det låg pommes och annat på golvet i "köket". Dock var min McChicken helt okej men det är nog bara en tidsfråga innan någon blir allvarligt sjuk där!!! Ett tips! Gå INTE dit och ät!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Puss kram

Dags att rejta lite igen...

Ber om ursäkt för dålig uppdatering... Tror det blir bättre nu är hockeyn äntligen dragit igång och man har något att skriva om :) Här kommer en rejtning så länge :D Puss kram

Netto
 
Min spontana tanke om Netto är att dit går jag bara i nödfall... Utbudet känns dåligt och det känns nedslitet och trist i affären. Vissa i personalen känns ointresserade och långt ifrån serviceinriktade. Dock inte alla.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta