Sista.....

Helgen innan verkligheten tar vid igen... Har varit helt underbart att vara ledig 5 veckor och jag hoppas att det itne tar alldeles för många dagar att komma in i rätt rutiner igen... Men det ska väl gå hyfsat fort... Och med tanke på att hockeysäsongen snart drar igång igen så... *ler *Och eftersom allt känns betdligt lättare än det gjort tidigare år så ska det väl vara hyfsat lätt...=)

Idag var det tänkt att jag skulle gå ner till stan och handla lite frukost åt mig och ERika, men så blev inte fallet då det SPÖREGNADE!!! Så vi får helt enkelt hålla till godo med vad som finns hemma *ler* Queen bara sover *ler* Men lite frukost ska madam snart få sen blir det en runda runt kvarteret=) E faktiskt mysigare än jag trodde att ha henne här och jag vet redan att hon kommer att vara saknad när mamma kommer hem:(

Storstädning står på agendan idag:( Erikas rum e snart klart... Nu e det klädkammaren, förrådet oc hköket som står på tur:) Nästa helg när allt e helt klart på  tonårsrummet, så e det vardagsrummets tur för då ska alla möbler vara på plats oxå:) Ska bli sååååååå nice att få ordning! Nya gardiner blir sen steget därefter...:)

Började ju lite med listor... Inget inspirerande väder idag direkt, men men...

Godast att grilla topp 3

1: Flintastek är det inte mycket som slår enligt mig=) MEN... Det ska vara den man kryddar själv... Den som redan e marinerad och kryddad e inte alls så god
2.Vet inte riktigt vad det varit för kött som Tina och Magnus bjudit på i sommar så jag säger.... Allt kött Magnus slänger på grillen;)
3.Hamburgare
... Fortfarqande... Efter alla år... Så finns det fortfarande bland mina favoriter... Grillad hamburgare e fan så mycket godare än stekt =)

Det var den listan:) Hockey igår... Dock itne hemma... Hv71 mot Malmö... Var väl ganska väntat att Hv skulle ta det där så jag sörjer itne så hemskt mycket... Men tydligen gjorde Bjurö en bra match trots 5 insläppta mål. Men som sagt... Hv e svenska mästare oc hde ska kunna köra över Malmö vilken dag som i veckan... Imponerande att det inte blev större siffror... Den 14/9 e det äntligen dags för säsong!!!

Nä nu e det dags för dagens första kopp plus att tösen här ska få sina mackor med leverpastej;)

Puss och kram

 
Huset med det halva numret:) Ganska häftig historia bakom det;) Får väl kanske skriva lite om vad vi gjorde i Göteborg oxå... det har jag helt glömt *hehe* Snacka om att ma ndå varit helt avkopplad:)


Sommarfavoriter...

Sommaren är ju en tid då man fylls av glädje... I alla fall jag:) Därför tänkte jag nu ge mig på en lista över olika saker... Idag får det väl bli GLASS<3

I år ser topp tre ut som följer:

1. MJUKGLASS MED SALTA FLAKES.....<3<3 Ett msåte för mig. Trodde ALDRIG det skulle vara så gott med salt på mjukglass... Började egentligen förra hösten när jag provade jordnötter i Ystad... Salt och mjukglass... Mumma för smaklökarna;)
2. Jordnötsglassen jag åt på Café Baron i Gbg... Även 2a platsen har inslag av salt... Grymt god, men ack så mäktig...
3. Isglass i alla former.... Piggelin framför allt. Finns väl inget som läskar så som en iskall Piggelin eller annan isglass en varm sommardag=)

Nu e det snart hockey och där har vi is igen...:P Coola grabbar;) *hehe* Nej dags att göra vid sig!

Puss kram

Trip on the memory lane...

Ja det kan man väl säga att ajg hade igår *hehE* Kollade igenom gamla foton... Lyssnade på Nkotb... Osv... Fan man börjar nog bli gammal... Eller e det nu livet börjar?? Jag vet inte... Vet bara att ibland känner jag mig så förvirrad på allting och önskar jag var i tonårens "bekymmersfria" värld igen... Ibland funkar bara ingenting... Och ibland funkar allt... Förvrrande så det förslår.

En sak är säkert dock. Den här sommaren har förändrat mig mycket... Kan itne direkt ta på det men jag känner mig modigare och starkare på många sätt. Mår iaf himla bra för tillfället och nu ska jag snart iväg och köpa Kvp;) Tydligen fin bild där *hehe* Okej ja på vissa sätt blir jag inte gammal;)



Hockey ikväll och jisses vad jag längtar :D Skönt att säsongen snart drar igång igen... Lite pirrig i magen inför det... Mest för att man längtar så;)

Puss och kram

Blogg igen...

What the.... Två gånger på en dag :) Vad är detta???? Ja du ingen aning men jag fick bara lite lust att svamla...

Dagen har bara innefattat ett besök nere hos mamma... Tack för blommorna mammsi<3 Ska placera ut dom nu...

Imorgon e det äntligen dags för hockey igen... :D Ska bli så nice... Lääääääääängtar!!!! Och snart drar säsongen igång på allvar... Något att se framemot=)

Dagen igår var som ja... Jag vet inte... Jag  var bara så himla glad... Är det fortfarande, men gårdagen var bara så nice... Fixat avbetalningsplan med Csn... Och ja nu kan det bara gå uppåt=)

Ikväll har det varit NCIS, kaffe och glass som vanligt... Nice nice<3 Får försöka få tag i alla säsongerna snart.

Lite foton från Göteborg kommer här... Vet ju att NÅGON...(Daniel) inte har FB men läser här ibland;) Så jag lägger in några lite då och då...

Puss och kram



Fasen

Återigen e jag bara så himla dålig på att blogga... Vet inte riktigt vad som tagit åt mig:( Nåväl här kommer en kort summering över semestern, som nu är inne på refrängen tyvärr...:( Det e lite blandade känslor att gå tillbaka till jobb... Jag älskar mitt jobb, men det e såååååååååååå skönt att vara ledig;)

Något som e positivt med att det snart e höst e ju att hockeysäsongen kommer igång... Det var hockeyns dag i lördags oc hjag tog mig i kragen och gick fram och frågade om foto. Tycker sånt e sjukt pinsamt men samtidigt ville jag ju väldigt gärna och jag vågade tillsist:) Men Tina, Daniel och Anna: I min värld...;)

Semestern i Göteborg var underbar... Sånär som på en dag, då regnet fullkomligt vräkte ner... Mina skor lät som en bassäng och kläderna var dyblöta... Men men e man på smester får man ta lite sånt *hehe*. Vi fick iaf varit på Liseberg, Älvsborgs fästning, åkt Paddan, Stinsen och en "top less" busstur=) Väldigt intressant... Tyvärr hann vi inte med Skansen Kronan, då det spöregnade den dagen de hade öppet:( Vi kom aldrig till Lejonet heller, för de håller tydligen på att putsa och dona och fixa till taket på den... Trevligt var det iaf:)

 

Sen har jag faktiskt tagit det mest lugnt och bara varit på semestern... skulle resa till Ven men det blir inte av i år tyvärr:( Hinner helt enkelt inte... Idag får det bli städning och ta hand om Erika, som har ett brustet hjärta <3 Kärleken e elak ibland=(

En kopp kaffe nu och sedan ringa ticnet och förhöra mig om årskort och hur länge de säljs... Ja så får planen bli :)

Puss och kram