Gothenburg...

Ja så var vi här uppe igen:) Som jag längtat och som jag tänkt blogga... Allt blir inte alltid som man tänkt sig *Hehe*. Men men vi kan väl ta det från början;)

Vi åkte upp så vi var framme vid 10.30 den 29/7... Låste in våra väskor och skulle gå till Skansen Lejonet, men vände om då vi kände oss lite ensamma på vägen dit eftersom det var söndag... Det blev en tur på Nordstan och en lunch på "Paprika" istället:).

Sen checkade vi in och gick en runda på Linnéstaden istället. Blev tidigt i säng med tanke på att det inte blivit så mycket sömn natten innan...

Igår stod jag i ständig kontakt med Måns som körde upp hit för att överraska... Erika var helt säker på att det var Becky som skulle komma, men när hon såg Måns blev hon chockad glad ja... Allt på en oc hsamma gång... En tur till Liseberg hann vi med och massa åk i Flumeride, Kållerado och Jukebox... Dock har dom byggt om Jukebox och den går högre och snurrar lite mer... ALDRIG MER!!!!! säger jag bara!!! Trodde jag skulle dö!!! Som tur var överlevde jag och vi hade en alltigenom mysig dag:)

JAg sov i damernas sovsal vilket är en ny upplevelse:P. Men men jag somnade snabbt och vid 8 gick jag för att väcka barnen... En dujsch, frukost och sen bar det iväg till Haga och en fika på Husaren:) En kanelbulle såklart... Men vi fick halva med oss hem;).

Skansen KRonan stod näst på tur och vi tog trapporna upp... Jisses... Men men fick fotat min älsklingsbyggnad och iår hade de även öppet i soldattorpet så en kopp kaffe med PÅTÅR där oxå(Måns e tokig på uttrycket påtår *hehe*).

Sen hem till Vandrarhemmet för lite laddande av olika sorters batterier... En störtskur drabbade Gbg precis när vi kommit in:P

Nu ligger vi här... Eller tja sitter/halvligger... OCh ajg tänkte kolla fotona för att sedan ta en runda till Slottsskogen:)

Lägger upp bilder sen:)

Dagens steg dag 1: 16367
km: 11,4
förbränning:546 kcal
fettförbränning:31,5 g

Dagens steg 30/7
Steg: 16649
Km: 11,6
Kcal: 581
Fett: 32,1

31/7
Steg: 13054
Km:9,1
Kcal: 456
Fett: 26,4

Puss kram

Lämna en kråka tack!

Skriv skriv skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback