Jag som ville....

Ut till Smyge idag:( Nä men inte i det här vädret... Nu blir det dock tvätt hela eftermiddagen då jag trodde fel... Trodde jag tvättade på förmiddagen, men ack vad fel... Var i eftermiddag ju:( Nåja då blev förmiddagen fri till att städa lite och få ordning på det jag inte orkat i veckan:)

Igår hade jag en tokmysig dag med Bella oc hAlice. Såklart var Olivia oxå med:). Riktigt riktigt mysigt... Lunchbuffé på Harmony. (HElt okej men inte något sensationellt)

 

Gångtur till Willys, ÖoB samt Netto. På tillbaka vägen blev det Entré där Bella köpte lite jordgubbar, vilket Alice älskar:)



En kopp kaffe dracks uppe hos gummsi innan jag fick skjuts hem... Stupade i säng vid halv tio :S. Men men nu e det helg och om bara vädret varit bättre kunde man hittat på något... Men nääääää då...:(

Nedräkning:
6 arbetsdagar kvar till semester
25 dagar kvar till Göteborg...

Snacka om att läääääängta! Blev ingen zumba igår heller... Nu måste jag verkligen ta mig i kragen och få tränat lite... Tänkte gå ut och powergå men inte i det här vädret inte:( Nä får städa och förbränna kalorier p åså sätt istället:) En kopp kaffe nu så man orkar *hihi*

Puss kram

Lämna en kråka tack!
Postat av: Mammafiia

Så mysigt med låg promenad med vänner:)

Skönt med semester snart. Då kan vi ju ses när du e ledig.

Kram


Skriv skriv skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback