Så var det dags igen...

Ny vecka... Nya utmaningar... Fast det e ganska lugnt på den fronten ändå den här veckan... De stora utmaningarna kommer nästa vecka vill jag lova... Först det sista utvecklingssamtalet på måndagen. Det e inget jag bävar för för inga problem direkt där heller.... MEN SEN.... På tisdag e det daags för examen i Lek och lärande kursen och jag har inte färdigställt det skrivna ännu... :S Och vet inte riktigt när jag ska hinna heller *suck* Men men det kommer i veckan hoppas jag... Motivationen e ungefär lika med NOLL just nu.... Ska dock bli himla skönt när det e över=)

På onsdagen sen e det PK så veckan lär kännas hemsk redan halvvägs... Men men så e det ju *ler* Snart sommar *Hehe* Får väl tänka så... Och på tal om sommar måste jag nog på allvar börja tänka på semester nu...  Vilka veckor... Några förslag? Jag har tänkt lite på 30-33... Annars blir det 29-32... Vi får se helt enkelt=)

Annars e det hyfsat lugnt här hemma... Erika åkte till Rikard igen i går... Hon kommer igen på fredag :D Längtar efter henne redan *ler stort*

Nej dags att göra vid sig så man kan komma iväg...

En stor och varm tanke till alla mina älskade vänner idag...

Och grattis till Björn H och Emma E på era dagar... Björn blir 19 och Emma 16=)

Tjingeling på er!

Lämna en kråka tack!

Skriv skriv skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback