Har tänkt

En vän till mig e väldigt bekymrad över det här med förhållanden och varför personen inte har något. Jag har ju inte heller något förhållande och trivs utmärkt med det... IAf för tillfället... Har funderat lite på varför vissa e singlar mot sin vilja och jag tror att det hela bottnar i att man vill för mycket helt enkelt. Om man slappnar av och bara låter det komma när det kommer tror jag effekten och resultatet blir ett helt annat. Jag kan ha totalt fel, men tålamod och flexibilitet när man vill ha någon att dela sitt liv med e nog a och o... Jag vill iaf inte ha någon som stressar på mig och mina beslut. Lätt att det blir fel då.

Idag e det då tupperware party och jag har att göra *suck* Ska städa oc hiväg och handla... Blä... Men men det ska nog lösa sig... Tänkte höra med grannen här under om jag får låna hennes cykel:)

Nej nu e det dags att göra vid i sovrummet... ett rum i taget.

Vad händer hos er då?

Stor kram till er alla

Lämna en kråka tack!
Postat av: MammaFiia

Ja tycker som dej gumman, de där med förhålland asså.

Hoppas du får en bra dag=)

Kramar

Postat av: Anders

Okej, plast party igen...

Har man blivit lagom trött på.

Päronen var på mycket sån't förr, var ju inte lite man kunde beställa.

Och inte hade de plats för hälften...

2009-06-14 @ 19:52:50
Postat av: Therese

Nej det vill jag inte påstå att man e trött på ler Jag tvärtom älskar det... sålde själv för något år sen men var tvungen att sluta pga att mitt vanliga jobb krävde mer av mig... Och javisst beställer man men då sorterarman ju ut en del av det gamla:) In med något ut med något det e min filosofi=)

2009-06-14 @ 19:55:46
URL: http://esenese.blogg.se/
Postat av: Anders

mammafia: ja, man kanske ska skita i förhållande helt och hållet. En possitiv sak isåfall är ju att jag slipper gnället en gång i månaden när hon har lingon veckan. fruntimmer är ju ganska jobbiga då, kan tända på alla tolv för ingenting. hmmm, kanske ingen dum idè.

2009-06-15 @ 06:29:25
URL: http://aikido.blogg.se/
Postat av: Therese

Måste säga att jag håller med dig Anders ler Tjejer e gnälliga en gång i månaden men karlar e det typ året om ;). Tror de e hormonstinna alltid :P Nej skämt åsido... Ja ärligt så tror jag att man klarar sig lika bra utan förhållande...Ensam e stark :D

2009-06-15 @ 07:30:57
URL: http://esenese.blogg.se/
Postat av: Anders

Ese, ensam är inte alltid stark.

Och sen har man ju ingen att vara intim med, för jag är inte den som gillar att ha "lösa" förbindelser.

2009-06-15 @ 07:34:48
URL: http://aikido.blogg.se/
Postat av: Therese

Nej såklart inte alltid... Men då har man sina vänner att falla tillbaka på... Intimitet e inget jag prioriterar... Jag har mitt liv som jag e nöjd med... Och i mitt fall e det nog trots allt att Ensam e stark... Och att jag klarar mig själv... Men alla e vi ju olika och behöver olika saker... Förhållande för mig e nej tack... Jag behöver min egentid för tillfället... Fråga igen om en månad så har mina behov kanske ändrats :)

2009-06-15 @ 07:42:49
URL: http://esenese.blogg.se/
Postat av: Anders

jaja, whatever.

2009-06-15 @ 07:51:39
URL: http://aikido.blogg.se/
Postat av: Therese

Men allvarligt talat Anders... Man måste ju inse att alla tänker och tycker olika... Du vill ha förhållande... Inte jag... Jag respekterar dig för ditt beslut även om jag kanske inte håller med om sätten du gör det på osv. Men det får ju vara din ensak, liksom mina känslor och mina beslut e min ensak=)

2009-06-15 @ 08:08:45
URL: http://esenese.blogg.se/

Skriv skriv skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback