Året som gått!!

Ja en sammanfattning e väl på sin plats... Tänkte försöka ta månad för månad och sen skriva de stora händelserna... Eller tja jag tar det som det kommer helt enkelt=)

Januari: Snö snö snö=)



Februari: Det här var en väldigt jobbig månad=( Den 11e fick vi avliva älskade Mojje... Jag kommer aldrig att glömma hur han låg där när vi gick iväg... Jag ville bara skrika och lyfta upp honom och springa därifrån... Min älskade lilla bebis fanns inte längre... Usch jag gråter till och med nu... Vila i frid älskade Mojje<3 Mamma tänker på dig alltid!

Mars: Det var förhör angående det som hände för länge sen ute i Smyge... Min älskade Erika... Önskar jag kunde skyddat dig <3 Tyvärr fick inte S något för det=( Anne fyllde 60 och hade en urmysig fest=) Fick kon´takt med Kim, min barndomskompis igen:) Tack Fejjan<3



April: Redhawksgalan var väl det som var mest spektakulärt i April, samt att Josefin, mitt kusinbarn, konfirmerade sig och jag äntligen fick träffa hela släkten igen <3



Maj: 5 årsparad med barnen som skulle sluta. Riktigt roligt och vi jobbade stenhårt med boken som paraden utgick från.

Juni: Många av barnen på jobb  hade sina sista skälvande veckor på förskolan nu... Midsommar firades ute hos Bella och Tomas i Rögla... Och Magnus och Tina dök oxå upp. Den största, absolut största händelsen i mitt liv på senare år fick jag uppleva den 11e juni dock! Då gick jag in på banken och betalade av mina skulder till kronofogden!! Det var en enormt underbar känsla!! Och nu ska livet bara bli bättre, även om det fortfarande, 7 månader senare, e lite knaggligt, så e det på god väg!

Juli:
Tina flyttade från Malmö och in hos Magnus... Jag hjälpte till att flytta, städa osv och vi hade en massa mysiga stunder ute hos dom med massa grillning! Semester blev det oxå dags för och den 27e åkte vi till Göteborg=). Min födelsedag firades på Liseberg=)



Hösten 2010 har väl varit riktigt jobbig, men med vissa ljusglimtar. Maria, Sabrina och jag har jobbat och slitit och haft riktigt skoj även om det vissa gånger varit himla tufft... Men kul e det... Dock har hösten gått så fort och det har gått i ett så jag minns inte rdirekt vilka händelser som hände när så...

*Jag vågade bli fotad med Patrik Hersley(Har en liten fobi för sånt och det e något jag verkligen jobbar på... Så det här e riktigt bra träning *ler*)

*Hockeyn började.
*Blev kär, men det blev inget av det så jag stängde igen burken igen...
*Erika fyllde 16 plus att honbörjade gymnasiet.
*Gjorde en ny bekantskap i grannskapet nämligen trevliga Therese Birkner=) (Förlåt för stavningen gumman... E lite osäker på om du utelämnar E på slutet;))

Ja det har hänt en massa till, men men... Nu tycker jag att vi lämnar det gamla och siktar in oss på 2011!!!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOP OCH EN RIKTIGT GOD FORTSÄTTNING!!!!!
 

 


Snart nyår...

Och jag har ingen aning om vad jag ska göra =) Förhoppningsvis kommer extratösen upp en sväng iaf...=)

Lovade för några inlägg sen att jag skulle uppdatera med bilder från jul så det får jag väl göra...

     

 

   

En del bilder från veckan som gått... Längtar sååååååå tills jag får tag i en systemkamera... Så bilderna kan bli ordentliga...

Imorgon kommer förhoppningsvis min babe och "polisen" hit=) Känns som alldeles för länge sen vi sågs nu... *ler* Men imorgon.......=) Och sen e det inte mer än några dagar tills Malmö spelar mot Mora så då ses vi igen :D

Har inte varit mycket hockey i bloggen på sistone... Men i måndags var det match=) Blev vinst med 5-0 mot Oskarshamn... *ler* Den kvällen var lite annorlunda/konstig/kall/jobbig/rolig.... Ja allt på ett bräde... Men jag hade INGEN känsel i mina lår när jag kom hem!! Fick ligga med dubbla täcken för att få upp värmen!! Och då gick ändå kylan över i täcket ett tag innan det blev tvärtom! Citytunneln... Tja jätteimponerad e jag inte :S Och jag stannar inte kvar efter en match när vi ska ta buss/tåg hem igen... Känns som om väntan blev liiiiiiiite för lång...

Gissar att jag vann över mig själv igen... *hehe* Vågade... Men huvudvärk hade jag när jag vaknade i går morse :S Blodtrycket måste ha rusat iväg totalt...

Imorgon eller senare ikväll tänkte jag ge mig på en sammanfattning av året som gått... Om jag nu minns det;) Teflonminne e något som stämmer bra in på mig... Men minns ju vissa datum och händelser som igår... =)

Nä dags att vila litta innan det e dags för jobb...

Puss kram

 


God fortsättning!

God fortsättning på er alla och hoppas att julen varit bra=) Det har den varit här... *ler* Förutom en smärre ångest attack på julaftons eftermiddag/kväll/natt om jag hade släckt ljuset på vardagsrumsbordet... I efterhand visade det sig att jag nog inte ens tänt det;) Men men hade lite svårt att släppa det dock...

Julafton var mysig med sillunch, fika, julklappsspel, julmat, julklappar osv. Sov hos min älskade mamma och åkte hem på juldagsförmiddagen... Skulle ner på stan med Erika, men oj julrean startar först idag *hehe* Nåja en miss i protokollet.

IDag e det tvätt som gäller nu på förmiddagen.. Sen kommer Camilla och Kristian hit<3 Och ikväll kommer eventuellt H på besök... Ja jag pratar med honom igen... *hehe* Det e något med honom som gör att jag inte riktigt kan släppa den grabben... Sist blev det riktigt tokigt och jag skrev på julafton eller lille jul för att önska honom God Jul... Och nu har vi rett upp det mesta... Vi e säkert inte rätt för varandra i det långa loppet, men det e honom jag saknar på kvällarna... Honom jag vill skriva till osv... Har väl kanske inte några direkta "love"-känslor för honom, men han e betydligt mer än en vän iaf... Även om han ibland behandlar mig "illa" och jag blir riktigt arg och ledsen på honom... På något vis hittar vi alltid tillbaka till varandra... Ungefär som i Westlifes "Written in the stars"

"Made a few mistakes, yeah
 Like sometimes we do
 Been through lot of hearteaches
 But I´ve made it back to you"



Nåja enough already:) Imorgon e det dags för hockey igen... Malmö Oskarshamn=) Synd inte en viss Viktor Sjödin spelar:P

Nä om man skulle ta och gå ner i källaren igen... Tänkte uppdatera med foton sen...

Puss och kram


God jul!

Fick precis lite dystra besked... Tittade på kontot efter räkningar och så vidare... Ingen rolig läsning:( Blir ingen hockey här kan jag ju säga... Har inte råd att ta mig dit helt enkelt... Och maten lär bli riktigt budget hela januari... Men men nu e det jul och jag ska försöka släppa alla såna tankar... Nu ska man vara glad och bekymmersfri=) Men ändå kommer det att gnaga i bakhuvudet... Men men... Det löser sig nog på något sätt...=)

God jul på er alla! Puss och kram

Om två dagar....

Då e det julafton=) Och jag sitter nere hos världens bästa mamma och myser=) Tycker att jul e så himla mysigt... Även om jag den här julen inte hunnit med så mycket som jag velat hinna med... Skulle ha bakat men det har jag inte hunnit... Skulle pyntat mer, men det har jag inte heller hunnit... Har jobbat över en del pga vissa grejer och det e inget jag klagar över, men då blir andra saker lidande... Men så e ju livet *ler* Jag lever och har det bra... Jag har mina vänner runt mig och min familj som ställer upp i ur och skur!

Min älskade pappa som hjälper mig när jag behöver... Med skjuts hit och dit<3 Min mamma likaså <3 Och inte att förglömma mormor<3 Den absolut bästa mormor man kan ha... Bara så du vet mormor Brita så älskar jag dig mer än ord kan beskriva!

För tillfället mår jag lite konstigt... Äter väldigt lite... Mår illa till och från... Behöver nog vara ledig=) Och från och med klockan tio imorgon så e jag det ett par dagar :D Förhoppningsvis träffar jag Camilla och Kristian ett tag imorgon<3 Saknar er!!!

Sen ska jag bort till pappa och Anne och kolla uppesittarkväll=) Ska även svänga bort till mormor och mysa lite... men innan detta ska jag ha hunnit med att handla alla klappar och eventuellt handla lite med Lotta :D Oh vad jag älskar jul*ler brett*

Något annat jag verkligen älskar, det e barnen på jobb... Dom e verkligen ett ljus i mörkret och det går inte att vara ledsen eller nere en längre stund när man kommer till jobb... Jag är grymt tacksam att jag får den här äran att vara en del i barnens liv och får lkära känna så många trevliga föräldrar på köpet... Jag är lyckligt lottad som har hittat mitt drömjobb!!! Kollegorna, barnen, föräldrarna... Ja man kan inte annat än trivas<3 Så god jul på er alla kollegor, barn och vuxna(Om ni nu läser)

Nä nu kanske man ska ta en kopp kaffe och sätta sig i soffan... Ncis???? Inte omöjligt:D


Min älskade mormor när hon gör sylta<3

Puss och kram alla


Snart jul=)

Och igår började jag julklappshandlingen på allvar... *ler* så nice... Jag älskar verkligen att gå runt och kolla efter saker till nära och kära... Och försöka hitta något som passar var och en e lite av en utmaning... jag har kommit till den delen i livet att priset inte spelar någon roll, utan det ska vara något som kan symbolisera mig och mina känslor för personen som ska ha klappen=)

Idag e det stängning... Sen e det ju Ncis ikväll=D Blir väl en kopp kaffe och filten som gäller *hihi*

Det var derby i söndags ju... Tvekade in i det längsta om jag skulle gå... Tycker hela "Jesper Mattsson affären" kunde hanterats på ett snyggare sätt... Som det e nu tar ju alla parti för Mattsson och jag säger inte att det e fel, för det vet jag inget om... Men sättet man ignorerar både sponsorer, fans och media e fult... Tycker folk har rätt att veta i detta fallet... Det kom ju från ingenstans!!!

Myslördag hos mormor med julkakor, bingo och kvällsmat=) Hela familjen var samlad och vi njöt i fulla drag... Speciellt Erika, det märktes... Hon påpekade flera gånger hur skönt hon tyckte det var att vi var samlade allihop!! Och jag håller med!

Tre favoriter<3

Puss och kram på er alla


Återigen... Så typiskt...

Men den här gången handlar det om Malmö Redhawks... Så besviken som jag var igår det har jag inte varit sen strax innan Babyhawks tiden... Jesper Mattsson sparkad och förlust mot Tingsryd... Och en tränare som inte speciellt ödmjukt svarar på frågor... SÅ OPROFFSIGT!!!! Hade jag stått och svurit eller kaxat mig åt föräldrarna när dom ifrågasatte något av mina beslut, då hade jag åkt med huvudet före... Men tydligen sitter han huuuuuur säkert som helst... Lite konstig förening kan jag tycka emellanåt... Jag vet inte något om vad som ligger bakom sparkandet av Jesper Mattsson, men så som Robert Olsson gjorde igår det finns liksom inte på världskartan... Nä ledsen e väl den rätta känslan idag:( Men jag studsar väl tillbaka om någon dag... Har iaf kommit så långt att jag bestämt mig för att gå på matchen imorgon...

Nu till roligare saker=) Igår kväll fick jag trevligt besök *ler *Min goe granne Thezz med två av dom tre barnen kom på besök... Vilka charmtroll.. Anton med sina fotbollskort och Dylan som ville dammsuga åt mig;) Tack än en gång för en trevlig stund Thezz=). Don´t be a stranger=)

Idag ska jag och Erika, samt Milla Markus och barnen en sväng till mormor...Myyyyyys!!!

Och tillsist ytterligare en "så typiskt" grej. Kom ner i tvättkällaren för en stund sen... Och så fungerar bara en av dom två maskinerna:( Och jag hade verkligen behövt båda:( *Suck*

Så nu har jag gnällt klart=) Avslutar med lite bilder från igår:)

     

Puss och kram


Så typiskt!!

Sprudlade av energi och lust att skriva igår kväll och vad händer??? Jo sajten funkar inte:( Så jag fick gå och lägga mig med den här otömda inspirationen... TYvrr e jag inte lika inspirerad idag *hehe* Men det beror nog på att det e fredag;)

Gårdagen var en riktig mysdag=) Slutade tidigt... Hämtade Ebba och Hugo... Gick till Vattentornet och drack varm choklad med vispgrädde, innan vi gick hem till Milla och gosade lite med Sigge=) Tyvärr klarade inte mina ögon att vara där för länge :S Ser fortfarande ut som om jag gått en rond med Mike Tyson :S. Skönt att jag inte fick ett astmaanfall iaf=)

Var på lucia på Ebbas skola igår... Gud vad söta dom var och jisses vad många jag har haft på förskolan innan=) Ungefär en tredjedel av klassen kände jag igen=)

                

 








Dom två sista bilderna e tagna av Ebba;) En blivande proffsfotograf kanske *ler*

Puss kram


Kallt kallt kallt

Ja idag fryser då jag... Och då har jag itne varit ute... men det drar i hela lägenheten känns det som... Drar genom väggarna...

Igår var det lucia på jobb... Och vilka små godingar vi har... Helt underbart att se dom små liven stå där och sjunga om Pepparkaksgubbar, Sockerkaksbagaren osv... Kan inte hjälpa att jag blir varm om hjärtat när man tänker på att man hjälpt till att stärka och uppmuntra dom här barnen... Älskar mitt jobb helt enkelt!!! Barn e det bästa som finns... Men som jag pratade med en morfar om igår... Jag e ganska glad att jag inte har småbarn hemma... Beundrar verkligen dom som jobbar med barn och sen går hem till barn.

Tio dagar kvar till julafton... Inga klappar köpta ännu:) Men det e mitt lilla sätt att må bra inför jul... Jag fixar det några dagar innan julafton. Blir bäst så. För mig *ler*

Ska ner och kolla mina glasögon idag... Ena bågen ramlar av med jämna mellanrum :S Skruven e lös... Haha... det där lät ganska komiskt... Men det e inte så kul att påbörja dagen...Utan glasögon... med att hitta en pytteliten skruv som håller fast själva bågen... Hände mig i söndags och jag svor lite för mig själv... En provosorisk lösning fick bli häftmassa *hehe*

Idag blir det nog slutspurt på julpyntandet... =) Fick lite häftmassa av Anne så nu kan julkorten komma upp. Och magneterna. E mest såna smådetaljer kvar=) Lite glitter och glamour får vi ha oxå ju!!

Tänkte stiga upp jättetidigt idag med tanke på att jag la mig klockan 21.30... Dock blev det inte så utan jag kom precis upp. Men jag behövde nog det med tanke på hur det varit på sistone... Långa dagar, lite fritid. Dock känns det mycket mycket bättre nu. Jag kan varva ner på ett helt annat sätt... Och på lillejul slutar jag 10.00. Då ska det njutas av julklappshandling osv=)

Årets kommunjulklapp kom väl till pass igår oxå:) En ullpläd som värmde gott när jag tittade på ett avsnitt av Ncis=)

Nä dags att göra vid sig och kila ner i stan...

Puss kram

3e advent

Och lucia imorgon:) Trevligt värre... Dock e jag lite besviken på mig själv att jag inte uppdaterar mer ofta:( Men men... efter den här veckan får jag väl vara ursäktad kan jag tycka... Imorgon känns det dock som om saker och ting ska vara som vanligt igen... Hoppas på det iaf=) Lucia på jobb med massa goa barn och föräldrar... Läääängtar!!!

Jag älskar verkligen julen med allt stök, bak osv... På torsdag ska jag och Erika baka... Lite sent men men bättre sent än aldrig=) Ska bara försöka får tag i saffran! Blir nämligen lussebullar oxå *ler* Me like...

3e advent idag... Ja jisses vad tiden flyger... Snart e 2010 oxå slut... Ett år med både höjdpunkter och djupdykningar... Men det får bli i ett annat inlägg *ler*

Var på hockey idag... Malmö mer eller mindre lekte med Troja kändes det som... *ler *Skönt med såna matcher ibland... Men det tror jag att jag tar upp i min och Annas blogg :) Eller nä förresten en sak måste jag ta upp här *hehe* "Veckans (eller säsongens) mest överraskande"(Läs med ironi) Robin Weihagers "dropp" bakom ryggen vid blålinjen i pp... Hur svårläst e det???????? Kan inte hjälpa att man står och skrattar för sig själv lite grand nu... Inte lönt att skälla och gorma... Det händer ju samma sak varenda gång *hehe* Och så veckans SKJUT MERA!!!!: Patrik Hersley... För helsicke grabben... du har ett TUNGT och grymt skott... ANVÄND DET OFTARE!!!!! Så enough hockey;)

Har precis sett ett avsnitt av Ncis (Surprise surprise) med Erika :) Blev lite adventsmys oxå:)

 



Såja *ler* Nu e det nog dags att uppsöka kudden.. Eller nä blir nog ett besök på fejjan först...

Puss kram till er alla... Och Anna... Krya på dig gumman<3


Vilken helg!!

Jisses säger jag bara!! Först storstryk av Leksand på lördagskvällen... Sen fick jag vänta på bussen i en timme... Trodde jag skulle frysa ihjäl.... Lyckligtvis hade  Burger King öppet så det fick bli ett Redhawks meal storlek liten och en kopp kaffe där i väntan på bussen... Kommer hem, tar taxi och kommer på att fasen... Det e kalas imorgon och här ser ut som kriget :S

Nåja gick och la mig och gick upp tidigt! Vi hann både städa och duka innan gästerna kom:) Så det blev lyckat trots allt... =)

Vilka konstiga grannar man har dock :S "E du civilare??? Nu fick vi ju slänga alla våra saker..." Eh va??? Vad har man hemma som en civilare kan tänkas leta efter???

Igår fick jag sitta och mysa själv framför Ncis... Så jag unnade mig själv lite kladdkaka och grädde=) Ikväll blir det glögg och smörgås...

Och igår ringde det på jobb... Det var bovärden som undrade om jag visste något om fönsterkrossningen... Om jag sett det... Eh nä... Nog fel Therese sa jag... Det blir allt konstigare för varje dag här uppe på landet;)

Lite nedräkning inför jul hinner vi med på jobb oxå:) Igår var det sagostund på biblioteket... Idag... Hemlis så far;) Lucia ska man hinna med oxå... På måndag ska våra småttingar lussa för de yngre barnen först och sen för sina föräldrar på kvällen:) Kul... Älskar allt myspys inför jul... Måste komma ihåg och gå inom Clas Ohlsson oxå... Nu har en ljusstake till gått sönder:( Så tre stycken behöver jag nu... Men ska ju ner och ´bowla med Tim imorgon så då kan man ju passa på=)

    
   

              



Lite bilder från helgen som innefattat både kalas, där presenten var bla "Mormors handväska" som förklarar glasögonen;), adventsmys och så gårdagens måndagsmys

Nu e det dags för lite facebook nördande;)

Puss kram

   


Malmö- Leksand ikväll...

Men först ska det städas, tvättas och pyntas... Tycker inte jag kommer någonvart i städningen bara:( Och imorgon ska vi ha gäster *Haha* Väntar på att pappa och Magnus ska komma upp med ett bord åt mig... Sen tänkte jag höra med grannarna om dom har lite stolar att låna ut;)

Lite senare;)

Jodå Mia och Micke hade ltie stolar att låna ut:) Så nu löser det sig med sittplatser;) Så nu e det bara städningen kvar... *suck* Dags att ta itu med den kanske :S Lägger nog ut en bild över hur det blev när allt e klart=)

Men nu kavlar vi upp ärmarna och dyker in i röran:(

Puss kram

Pysselkväll på jobb=)

Ja så var vi då inne i december med allt vad det innebär med pyssel bak osv=) Idag har hela huset pyssel på jobb... Myyyyyyys!!! Ska även hinna handla till baket i morgon e det tänkt... På söndag e det ju kalas för lillsnäckan... Planerar för hur vi ska få plats *hehe* Men som dom säger... Finns det hjärterum finns det stjärterum:) Hoppas det stämmer nu oxå :P

Dags att göra vid sig och gå till jobb... Tar väl lite längre tid än vanligt i det här vädret, men så e det ju i vintertid=) Tycker det e helt okej med vinter så länge man e rätt klädd=) Och jag behöver i princip bara ha dubbla strumpor och alla mina tröjor så e jag rätt klädd=)


Matchen igår måste jag ju bara nämna oxå=) BRA GJORT GRABBAR!!! Mycket stolt över er! Borde uppdatera min och Annas blogg oxå och eventuellt gör jag det i eftermiddag... För nu förtjänar "resultatet" en bra review=) Saknade dig där igår Anna:( Krya på dig gumman!!!*massa kramar*

Börjat drömma helskumt :S Måste vara årstiden *Haha*

Nä dags för hårtvätt och påklädning!!

Puss kram


GRATTIS MORMOR<3<3

Gårdagen var inget vidare, men så kommer det säkert att fortsätta vara framöver... Den 30/11 kommer att vara en tuff dag... Och även den 11/12 då morfar begravdes:( (Och så är det Daniels födelsedag, men det e ju inget negativt *ler*)

Idag är det dock mormors födelsedag=) Så jag skickar en STOOOOOOOR kram till den bästa mormor som finns!! BRITA "MORMOR" NILSSON, vi älskar dig!!!



Har varit uppe med tuppen idag och faktiskt fått gjort en del:) Datorbordet e nästan helt rensat sånär som på en hylla *ler* Tomtar e uppsatta och jag har fått diskat lite... Tjoho för att vara effektiv på morgonkvisten=) Lär straffa sig ikväll dock:P Hockey och buss hem... Hmm... Undrar om Ese somnar då;)

Nä om man skulle ta och fortsätta städninen här och sen hoppa in i duschen=)

Go Redhawks ikväll då... =)

Puss och kram

Ps. Idag ska det jobbas=)